Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

03 oktober, 2014

Chat-krigen spidser til: Google kan være på vej med ny tjeneste

Computerworld - Chat-krigen spidser til: Google kan være på vej med ny tjeneste
Forbrugerne sværger i stigende grad til chat-apps frem for sms. Nu er Google ifølge et medie på vej med en helt ny chat-app, der skal kæmpe mod blandt andre WhatsApp og Viber.
Man kan knapt nå at få afprøvet dem før der laves om.

Skype fik jeg aldrig brug for. Viber smed jeg ud forleden grundet dårlig omtale. Samme vej røg også den nye Facebook Messenger.

Google Hangout opgraderede jeg, men jeg er lidt træt af at den kopierer SMS'er over til sig. Det forvirrer i administrationen af SMS'er. Lad dog SMS'er ligge, hvor de kommer ind. Jeg er heller ikke vild med at Google blander deres Hangout sammen med deres telefoni, her vil jeg gerne selv vælge. - De muligheder som jeg ellers tidligere har læst om med Google Hangout lyder ellers godt og spændende, men jeg har ikke mødt behovet endnu.

Ingen kommentarer: