Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

01 oktober, 2014

Ello - der vil konkurrere med Facebook

TV 2 Beep - Glem reklamerne: Ello vil være dit nye Facebook
Det mystiske nye sociale netværk Ello er pludselig skudt frem fra mørket. Det markedsfører sig på, at være reklamefrit og i stedet have dig i centrum.
DR - Brugerne står i kø til reklamefri Facebook-udfordrer
Interessen for det sociale netværk Ello er eksploderet, og netværket får i øjeblikket ca. 1 million nye brugere om dagen. Ingen reklamer og ingen indsamling af brugernes data, lyder salgstalen på.
DR - Ello! Hva’ skal vi med endnu et socialt netværk?
Alle vil have en invitation til det nye sociale netværk Ello, som er eksploderet hen over weekenden. Men hvad skal vi lege dér?
TV 2 Beep - Anti-Facebook: 10 ting du skal vide om Ello
’Det nye Facebook’, ’Anti-Facebook’ og det nye in-sted på nettet. Ello er landet, og alle snakker om det. Men hvad er det nye sociale medie, og hvad kan det egentlig? Her er 10 ting, du skal vide om Ello.
TV 2 Beep - Ello er døgnfluen: Vi prøver det nye sociale megahit
35.000 nye brugere i minuttet kan næsten ikke tage fejl. Eller kan de? Vi tager et kig på det nyeste sociale hit, der måske kunne blive det nye Facebook, men som indtil videre ikke har meget at byde på.
Kommunikationsforum - Ello vs. Facebook - Say Ello
Kan de cykelbyggende hipster-venner bag Ello true Facebook? Er Ello en virtuel paradishave, renset for reklamer og risiko for datamisbrug? Er det Facebook, eller er det vores fb-venners kedelige liv, vi er trætte af?
Version2 - Kan Candy Crush-modellen holde Ello i live? - 3/10-14
Analyse: Det nye, hippe sociale netværk Ello vil være som Facebook bare uden reklamer. Men er det realistisk at få penge nok i hus til at betale for både servere, udviklere og kundeservice?
En uge efter hype-hysteriet: Nu rager Ello folk en høstblomst - 6/10-14

Link:

Ingen kommentarer: