Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

28 april, 2015

Gå ikke glip af en legendarisk boksekamp

Stofa informerer:

Gå ikke glip af en legendarisk boksekamp

Floyd Mayweather vs. Manny Pacquiao
Det bliver ikke bare stort. Det bliver legendarisk, når to af historiens største bokseikoner tørner sammen lørdag den 2. maj i Las Vegas (eller mere præcist, natten mellem lørdag og søndag dansk tid). Her vil hele verdens øjne være rettet mod dét, der af mange betegnes som den allerstørste enkeltstående sportsbegivenhed i mange år: Opgøret mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.

Hvor skal du se boksebraget?
Du har måske allerede sat kryds i kalenderen. Men har du også styr på, hvor man kan se boksekampen? Det kan du få nu. Som noget helt unikt har vi nemlig lavet en aftale med Viasat, som gør, at vi kan tilbyde vores SmartTv-medlemmer adgang til kampen hos Stofa!

Boksekampen vises som Pay-Per-View og koster 499 kr. (fastsat af Viasat). Det giver adgang til Pay-Per-View-kanalen, der har fuld Las Vegas sending og dansk kommentator. TV3+ sørger for opvarmning op til kampen, hvor der på kanelen frem til kl. 24 lørdag den 2. maj bl.a. vises Nordic Fight Night. Det præcise tidspunkt for kampstart ligger ikke fast, men forventes at være ca. kl. 5.30 natten mellem lørdag og søndag dansk tid. Under kampen har vi sørget for ekstrabemanding i Teknisk Support og NOC.


Sådan bestiller man adgang til kampen

Medlemmer med SmartTv kan få adgang til kampen på to måder:
  1. Køb adgang til kampen via Stofa SmartTv boksen (forventes klar i morgen tirsdag, hvor der også vil være et cover for kampen i Hovedmenuen samt på stofa.dk)
  2. Ring til os allerede nu og bestil på 88 30 30 30
Læs nyt om kampen, og se det opdaterede sendeprogram på boksekampen.dk

Ingen kommentarer: