Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

11 november, 2015

Derfor skal du ikke oplade din telefon om natten

Computerworld - Sikkerhedsstyrelsen: Derfor skal du ikke oplade din telefon om natten - 27/6-15
På grund af faren for brand bør man kun oplade mobiltelefonen om dagen, og man skal huske at tjekke sine børns opladere, lyder det fra Sikkerhedsstyrelsen.
meremobil.dk - Danskerne oplader om natten, selvom det kan være farligt - 6/11-15
Selvom der er en del advarsler mod at oplade mobilen når du sover, så oplader hver anden dansker alligevel om natten, viser en ny undersøgelse.
meremobil.dk - Advarsel: Pas på med at lade mobilen om natten - 22/5-14
Smartphones, tablets og andet bærbart udstyr kan være små brandfælder, hvis når de oplades. Få her gode råd til at undgå de værste fælder.
TV 2 - Pas på: Du må ikke lade mobilen op om natten - 20/2-13
De fleste mennesker oplader i dag deres batteri-slugende produkter, når de alligevel sover, men det kan vise sig at være en rigtig dum ting. Batteriopladere har de seneste år været en hyppig årsag til de fleste nyere husbrande, ifølge det norske direktorat for samfundssikkerhed og beredskab.
www.bt.dk - Pas på! Derfor må du ikke oplade din telefon om natten - 5/11-15
57 procent af danskerne oplader deres mobil om natten, mens de sover. Det viser en ny undersøgelse, som TNS Gallup har lavet for Gjensidige Forsikring og Nykredit Forsikring.


Det kan let være svært at undgå opladning om natten, fordi de fleste mobile enheder er langsomme i opladningen og de har for lidt i batterikapacitet - også fordi man som bruger bliver lokket til at installere apps, hvoriblandt nogle apps er de rene strømslugere. - Derfor er jeg også lidt positiv overrasket over måden Samsung Galaxy S6 har sin strømbesparelse og den kan lades op fra 6% til fuld opladet på godt et par timer og den kan fortælle den forventede opladningstid.

Ingen kommentarer: