Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

19 november, 2015

En smut rundt i det lokale

Om bl.a. TV Nordsjælland, Kanal Hovedstaden og lokalstof

På Facebook møder jeg jævnligt indlæg fra Fjordlands-kunst og fra Galleri CC - Art by Christina Christiansens video fra Slangerup. At jeg ser det i min Facebook login stammer nok fra at jeg for et par kvartaler siden i Facebook klikkede på "Synes om" Helle Borg Hansen HBH-Art fra Tangbjerg, som jeg nok kender mest igennem Flemming Weisdorff. Disse tre Facebook sider, med fokus på malerier, har også deres egen hjemmeside: Fjordlands-kunst, gallericc.dk og hbh-art.dk.

For et øjeblik siden sad jeg og lyttede til et web-tv indlæg af Christina Christiansen, som indledningsvis omtalte at man også kan se hendes indlæg på TV Nordsjælland, som viser lokalnyt på web-tv.

Når jeg har nævnt TV Nordsjælland så skal også med at de sender fra Frederiksværk og at det er Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter som står bag. Det skal måske også lige nævnes at Fjordlandskunst dækker nyt om en lille gruppe af kunstnere omkring Roskilde Fjord og Isefjorden. - Altså lokalstof alt sammen.

Med års mellemrum har vi i bestyrelsen for Antenneforeningen Østykke Vest diskuteret om vi mon skulle have denne lokale tv station fra Frederiksværk med i vores programudbud i fællesantennen. Det blev aldrig for hver gang kom vi til, at en tv-station der kun sender lidt af og til, det bliver folk nok træt af at zappe forbi med fjernbetjeningen, men når man selv kan vælge at se de sidste nyheder i web-tv, som man kan nu, det er en anden sag. Og vi har også Kanal Hovedstaden, som forøvrigt også har deres egen side på Facebook. Kanal hovedstaden har vi med i vores tv-grundpakke. Og Kanal Hovedstaden udsender en lang samling af lokal tv, også de udsendelser som TV Nordsjælland laver, så vi er grundig dækket ind med lokalstof.

Her skal selvfølgelig også lig nævnes TV 2 som sender lokalstof via TV/Lorry og TV2 Øst.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: