Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

27 december, 2015

Applikationer der dræner batteriet på Android SmartPhone, måske?

Nu her hvor Rdio lukkede ned den 22. december 2015 og der op til og igennem julen har været en del reklamer fra Spotify, så ville jeg i savnet af Rdio prøve noget af det jeg ellers har tilbage til musik på min Samsung Galaxy S6: Google Play Music, TuneIn Radio og Spotify.

Et par timer efter jeg havde brugt disse apps, gav telefonen mig, i en dialogboks, besked om at Spotify er ved at dræne telefonens batteri, samt at der er nedsat ydeevne grundet belastningen fra Spotify. Der var forslag om at jeg enten stopper appen eller afinstallerer den. Jeg havde for længst lukket ned for lytning til musik via Spotity. Batteriet var gået fra ca 100% til 55% på lidt over 2 timer.

Jeg valgte at afinstallere:

Gik ind på Indstillinger, Applikationer, Applikationsmanager, Spotify og klikkede på
  1. Stop,
  2. Ryd Data,
  3. Afinstaller.
Måske skal nævnes at det ikke er første gang jeg har prøvekørt Spotify på min SmartPhone, men det er første gang jeg har set dette varsel. Måske er det blot en programmeringsfejl, som er kommet med seneste opdatering. Men jeg valgte at give den en hår dom. Jeg kan jo altid lægge Spotify på igen en anden gang.

På en Samsung Galaxy S3 har jeg før oplevet at en batteri bulede ud efter en hår dræning. Det må bare ikke ske på min Samsung Galaxy S6, hvor vi ikke selv kan foretage batteriskiftet.

En bekendt nævnte her i eftermiddag, at han havde oplevet samme besked vedrørende Fartkontrol.nu. Jeg havde faktisk også tidligere hørt om høj strømforbrug af Fartkontrol.nu. Den afinstallerede jeg så også efter samme procedure.

I stedet og nok mest for bare for at prøve dette, installerede jeg EasyPark.

Det bliver lidt spændende om appen EasyPark kan være en smart løsning til at betale parkeringsafgifter. Og om løsningen kører godt.

Link til lignende oplevelser:

Ingen kommentarer: