Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

28 december, 2015

YouTube Red

Den 28. oktober 2015 åbnede YouTube med et abonnementsservice der fik navnet YouTube Red.

Servicen findes her i første omgang kun indenfor USA's grænser og der er vidst pt. ingen annonceringer af en udviddelsesplan.

Abonnementet koster US$ 9.99 pr. md.

For YouTube Red abonnementet får man en annonce- reklame-fri YouTube. Man får også en service hvor man kan downloade YouTube film og dermed kan samle sig en offline arkiv. Nogle ekstra servicer man kan klikke sig ind i via en symbol-ikon. Der vil komme flere muligheder i hvordan man kan få vist YouTube med servicen YouTube Red. Fx en ny brugersnitflade til YouTube Music. Det kan være hvor man kan få vist YouTube på fladskærmens baggrund, fx på mobilens baggrund. Også fx hvor man kan få de nye muligheder med over på tv fladskærmen, - også her det at slippe for reklamer.

Hvad YouTube Red ikke er
Alt hvad du ellers får adgang til at se via YouTube Red det har du også allerede adgang til via den YouTube, som vi allerede har og kender, uden abonnementet. Det er således ikke en eksklusiv klub hvor YouTube Red brugere kan få noget at se som andre ikke har adgang til. Man betegner YouTube Red som nye ekstra servicer i YouTube, ikke en eksklusiv adgang til ekstra film, som åbenbart nogle har beskrevet YouTube Red som.

Prøv selv at søge efter YouTube Red

Ingen kommentarer: