Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

01 januar, 2016

Chromebox er det fremtiden

Billedet lånt af Asus.


Jeg faldt over Asus Chrombox der er en Mini Chrome OS-computer.

Et enklere og smartere digitalt liv?
Det er måske lige før jeg kunne nøjes med en sådan løsning i stedet for Windows PC'en. Det ville i hver fald simplificere mange ting. Der er godt nok meget i Windows som jeg tidligere brugte, som jeg faktisk ikke kommer forbi længere. På den måde kunne jeg måske forberede mig til pensionslivet lidt bedre. Måske kunne det ligefrem være vejen til en mindre stresset tilværelse?

Mon ikke jeg en dag skal prøve denne Chromebox.

Og fruen, i stedet for at have hendes tynde bærbare Windows computer, så opfyldte vi nok hendes behov bedre med en tavlecomputer og evt. en Chromebox. Jeg tror det hele ville være mere overskueligt.

Læg meget gerne dine betragtninger.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: