Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

11 januar, 2016

Første danske TV-distributør klar på Chromecast


Der var en fejlbesked det meste af tiden:
'Tjenesten er midlertidig ikke tilgængelig.
Forsøg igen senere'. Evt klik på billedet.
recordere.dk - Første danske TV-distributør klar på Chromecast
Telia TV sælger TV-abonnementer uden bredbånd/kabel, og nu er de også klar på Google Chromecast.
Jeg testede lidt på Telia TV i wekkenden, hvor jeg et andet sted på nettet læste en bemærkning om Telia TV app'en. Om det er fordi jeg generelt har fået problemer med min Chromecast, ved jeg ikke, men jeg kunne ikke få vist noget via Chromecast. Når jeg forsøgte at smide film fremvisningen over til tv-fladskærmen så vågnede Chromecast op, som ventet, med at vores tv-skærm og lydpanel skiftede over til Chromecast, men der kom ingen billede fra det jeg havde valgt på min smartphone. Det kunne måske også hænge sammen med fejl beskeden fra Teila TV. Jeg så på min smartphone ganske lidt TV 2 med herrehåndbold, Danmark - Sverige. Det var vist med meget dårlig billedkvalitet, så dårligt at det kunne jeg ikke leve med i længden. Jeg så også lidt film-klip som ellers var meget skarpt i billedet. At bladre i DR arkivet fungerede ikke - der var konstant 'timeglas'. Ellers, app'en var meget flot og for det meste kunne jeg meget let bladre rundt i indholdet. Det kunne blive en konkurrent på internettet til andre Smarttv løsninger når Telia får rettet de fejl der er tilbage.

Det undrer mig at recordere.dk bare roser det hele op til skyerne. recordere.dk har sandsynligvis ikke afprøvet noget.

Ingen kommentarer: