Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

01 januar, 2016

Turbo Your PC – Advarsel

Målet for Turbo Your PC er at malke brugerne.

Jeg var en smut inde på MySpace der en gang var stedet hvor man kunne lytte og eller se på kunstnernes præsentationer af deres kunst. Eller som Wikipedia beskriver MySpace: "Myspace er en socialnetværks-hjemmeside med personprofiler, blogs, netværksgrupper, billeder, musik og videoer." Jeg har et par playliste derinde. Bl.a. en som starter med meget flot musik fra Dissing familien. Det meste er nu bare dødt – virker ikke, og dog enkelte numre i play listen virker. Når noget ikke virker, der kommer typisk ingen fejl-fejlbesked, det virker bare ikke længere. Og, samme problemer går igen i diverse browsere. Sådan er det så tilsyneladende også over det meste andet jeg lige fik kravlet rundt i på MySpace. Der er masser af blikfang, men bladrer man ned i det, tja så virker det meste ikke.

Årsagen til jeg kom i tanke om MySpace var en mail jeg fik fra MySpace i aftes, nytårsfaften. - Kan se at der plejer faktisk også at komme nogle mails fra MySpace ved jul og nytår. Så jeg skulle selvfølgelig lige kigge ind på stedet, som jeg godt vidste, nok var ved at ånde ud - måske.

Midt i alt dette ser jeg så en 'spændende' artikel om Turbo Your PC.
Artiklen fortæller noget, som vi egentlig godt ved, om de mange mennesker der bliver træt af deres PC fordi, den og tidligere med den også andre PC'er, er blevet for langsomt og midlet man kender til, det er at købe en ny. Men at det altså kan løses med bare den rigtige oprydning i installationen. Jeg har jo også selv tidligere brugt oprydningsprogrammer, regcleaner og andet, men jeg har ikke nok erfaringer indenfor området, for hvor ender jeg, får jeg ødelagt min installation og får jeg virus med. Fx det jeg tidligere har prøvet, som tilsyneladende virkede, virker det nu også med den Windows version jeg bruger i dag. Det er her usikkerheden og min tøven plejer at ende lidt. - I artiklen her svinger man over i at prise Turbo Your PC. Man roser at brugerne får en gratis scanning men det er lidt mere uklart om man også får en gratis cleaning. - Jeg valgte derfor at google for udtrykket 'Turbo Your PC'. Her var der mange varsler om at Turbo Your PC er malware. Turbo Your PC simulerer at hjælpe med oprydningen og hjælper måske også lidt,

men målet er med tiden at få malket brugerne for betalinger, hvor man skal betale Turbo Your PC for at fjerne mallware som Torbo Your PC selv placerer i systemet.

Det kan godt betale sig at være lidt skeptisk inden man hopper på en limpind.

Sites, der måske er ved at dø, som MySpace, er måske også steder hvor man skal være mere forsigtig end ellers, fordi de der skulle vogte over deres site, MySpace, er muligvis væk, for kan ske der kun er gæld tilbage.

Links:

Ingen kommentarer: