Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

26 februar, 2016

Lovforslag gør det dyrere at se tv for mange danskere

TV 2 - Lovforslag gør det dyrere at se tv for mange danskere
Ifølge professor tyder det ikke på, at fri konkurrence vil føre til lavere priser på tv i boligforeninger.

Fredag fremsætter regeringen et lovforslag i Folketinget, som giver over en halv million danske husstande frit valg af tv-distributør.
Lad os se hvad lovforslaget bliver. Som jeg læser artiklen så drejer det sig om behov for frit valg af tv-kanaler til boligforeninger. - Vi i bestyrelsen er med på at vi, sammen med DAB og Stofa i foråret skal have kigget på, hvordan vi kan skabe en bedre løsning for DAB boliglejerne. - Her behøver vi egentlig ingen lovforslag for at få skubbet på. Det større valgfrihed som Stofa har skabt i deres produktudbud viser i sig selv at der er et behov her.

recordere.dk - Frit valg af tv-signaler for alle
Stavnsbinding af tv-signaler skal ophæves ved lov, lovforslag på vej. - I dag ventes regeringen at fremsætte det lovforslag der skal slippe tv-signalerne fri for alle, altså ophæve tvungen tilslutning til bestemte tv-signaler og tv-pakker. Det skriver DR.
DIGITALT.TV - Regeringen vil give frit tv-valg også i boligforeninger - 26/2-16
Bor man til leje i en boligforening eller har købt en andels- eller ejerlejlighed, må man i mange tilfælde rette sig ind efter naboerne i opgangen. Som loven er nu, kan foreningerne nemlig diktere, hvilke tv-pakker beboerne skal betale for. Derfor er 650.000 husstande – svarende til cirka hver fjerde danske husstand – i øjeblikket stavnsbundet til en tv-pakke.
Med den ene hånd råber politikerne om at få givet brugerne individuel valg samt individuel leverandør valg og med den anden hånd holder de fast i at fællesantenner skal straffes med ekstra afgifter, som CopyDan jo er, fordi der er jo allerede betalt afgifter til kunstnere. Mon ikke man efterhånden får den slags urimeligheder sat i fokus.

Link - lovforslagets ordlyd:

Ingen kommentarer: