Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

15 februar, 2016

Pinds overvågning vil udløse milliardregning til erhvervslivet

business.dk - Pinds overvågning vil udløse milliardregning til erhvervslivet
Venstre-regeringen vil overvåge al internettrafik i Danmark. Det vil koste omkring en milliard kroner at etablere – en regning, der sendes til erhvervslivet, som skummer af raseri og slår fast, at det vil gå ud over investeringerne i udbygning af mobil- og internetdækningen i Danmark og ramme Danmark på konkurrenceevnen.
business.dk - Kunder får kæmperegningen for overvågning
Danskerne kommer til at betale, hvis Venstre-regeringen indfører masseovervågning af tele- og internettrafikken – i form af større månedsregninger og langsommere bekæmpelse af dårlig dækning. IT-sikkerhedsekspert kalder det »spild af ressourcer«.
business.dk - En mio. taletidskort er jokeren i Pinds overvågning
Masser af danskere, der har taletidskort siddende i varmepumper og alarmer, vil måske også skulle registreres som følge af de nye overvågningstanker fra Justitsministeriet.
business.dk - Pind får svar med bind for øjnene
Justitsministeriet vil ikke udlevere det lovforslag om overvågning af al danskernes internet- og teletrafik, som et eksternt konsulentfirma er hyret til at interviewe tele- og internetudbyderne om for at anslå, hvad det kommer til at koste. Der kan gå flere år, før udstyret er klar.
Version2 - Pind har alligevel ret: Sessionslogning afslører Skype- og Facebook-kommunikation
Skype anvender i udgangspunktet peer-to-peer-kommunikation, hvilket vil sige, at sessionslogning godt kan se, hvilke ip-adresser der kommunikerer med hinanden.
Version2 - Advokat-talsmand: Vi savner information om betydningen af sessionslogning som efterforskningsredskab
Generalsekretær i Advokatsamfundet efterlyser information om brugbarheden af sessionslogning.

Ingen kommentarer: