Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

24 juni, 2016

MTG styrker foreningssalg og kommer med ny sportkanal

Viasat informerer
MTG styrker foreningssalg og kommer med ny sportkanal

Som I formentlig allerede har hørt, så har vi, i forbindelse med, at Jeppe Damgaard har søgt nye udfordringer, valgt at lægge salgsafdelingerne for Kabel, SMATV og offentlig visning sammen med IPTV til én samlet partnersalgsafdeling.

Det gør vi for at udnytte kompetencerne i salgsteamet på tværs og sikre en stærk repræsentation hos vores partnere. Det samlede ansvar for afdelingen ligger nu hos Business Director for Partnersalg, Mads Danscher, som siden 2009 har haft ansvaret for Viasat IPTV.

I forbindelse med omstruktureringen er Lars Christian Olsen nu Market Manager, og vil, sammen med Key Account Manger Jesper Ferskov, stå for aftalerne til antenneforeningerne.

eSportTV - Ny eSport-kanal

Som I måske også har hørt bliver MTG den første til at lancere en global eSport-tv-kanal. MTG og ESL – verdens største eSport-selskab, som MTG købte sidste år - lancererede her i maj verdens første 24/7 eSport-kanal. Kanalen er blevet tilgængelig på Viasats satellit-platforme, og vi vil meget gerne i dialog med jer om distribution af denne nye fremadstormende sportskanal. Den nye kanal kommer til at vise mere end 2.000 livetimer med det bedste eSport og gaming hvert år, og kommer til at vise de førende eSport-stjerner og dække de professionelle eSport-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. Ring endelig til os for et tilbud hvis I ønsker kanalen i jeres antenneforening. I løbet af de kommende uger vil Jesper og Lars også tage fat i jer vedr. salg af kanalen.

Vi ser alle frem til et fortsat godt samarbejde. Hvis I har spørgsmål til det nye setup, er I selvfølgelig meget velkomne til at ringe eller skrive til os


Venlig hilsen

Mads von Bülow Danscher
Business Director – Partner Sales

Ingen kommentarer: