Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

19 september, 2016

Nyhedsarkiv lukkes snart ned

På aovnet.dk Opslagsinformation har der, næsten hele tiden siden aovnet.dk i 2007 blev omlagt til nuværende struktur, været en side, som blev kaldt for Nyhedsarkiv eller Nyhedsoversigt. Denne oversigtside lukkes mere eller mindre ned, senest den 29. september 2016.

På Nyhedsarkivet vises et nyhedsoversigt med link til disse fra følgende kilder:
  • http://servicenyt.aovnet.dk/atom.xml - aovnet.dk Servicenyt
  • http://debat.aovnet.dk/atom.xml - aovnet.dk Debat
  • http://www.business.dk/feeds/rss/digital - Business.dk/Digital
  • http://www.business.dk/feeds/rss/media - Business.dk/Media
  • http://www.b.dk/feeds/rss/Tech - Business.dk/Tech
  • http://www.recordere.dk/category/nyheder/feed/ - Recordere
  • http://www.tvnyt.com/xml.asp - TVnyt.com
  • http://www.version2.dk/it-nyheder/rss - Version2/It
  • http://www.mobilsiden.dk/xml/rssfeed.php - Mobilsiden.dk
Til at skabe dette anvendes et Google AJAX RSS Feed API (og som du sikkert husker, så er hele aovnet.dk opbygget med Google Blogger). Google varsler at de vil lukke AJAX Feed API’en ned senest den 29. september 2016. Dvs. at funktionen vil stoppe med at virke. Vi kunne vælge at genopbygge noget lignende med et alternativ værktøj, men her vælges i stedet at rydde op efter at Google har lukket ned for API'en.

Vil du komme til at savne løsningen da søg på nettet efter Atom og RSS Feed Reader, hvor du vil kunne finde værktøj til at opbygge din egen feeds reader løsning. Her kunne du så eventuel indlægge ovenstående kilder men også meget andet på nettet kan levere feeds.

Mange mail programmer har indbygget RSS Feed Reader funktionen, fx har Mozilla Thunderbird det. Der er mange muligheder, fx der findes også en udbygning til Google Chrome, så man under Chrome kan håndtere Atom og RSS feeds.

Google fjerner også dias-show API'en pr 29. september
Den har vi også anvendt, i længere tid, nederst i menu bjælken. Vi rydder også op i det når Google fjerner API funktionen.

Google ændrer også søgefeltgattgen pr 29. september
Senest den 29. september 2016 vil søgefeltgadgetten, anvendt øverst i menu bjælken, på denne blog kun vise søgeresultater fra denne blog. Søgeresultater fra sider, der linkes til i indlæggene, fra internettet eller fra bloglisten og gadgets med lister over links vises ikke længere.

Ingen kommentarer: